Kan ik onbetaalde facturen betalen met GetMyInvoices?

U heeft de mogelijkheid om onbetaalde facturen rechtstreeks van GetMyInvoices te betalen via overschrijving.

Ga als volgt verder:

1. Selecteer document en klik op bewerken
  2. Navigeer naar het tabblad Betaling
  3. Klik op “Nu betalen” en volg de volgende stappen

Kan ik mijn documenten GDPR-conform archiveren?

GetMyInvoices, een cloudgebaseerd factuurbeheer, voldoet aan de tien regels van Bitkom en de VeR (Association Electronic Invoice), die de belangrijkste vereisten van elektronische archivering vertegenwoordigen. Dit betekent dat GetMyInvoices u de mogelijkheid biedt om facturen en documenten te archiveren in overeenstemming met de AVG.

Hoe kan ik meerdere facturen in één document verwerken?

Wanneer meerdere facturen in één document zijn opgenomen, kunnen ze handmatig worden gescheiden. Zoek het respectieve document met meerdere pagina’s in de documentweergave en beweeg de cursor over het document. Er verschijnt een menu met een grijze achtergrond, met het pictogram “Document scheiden”. Wanneer u op dit pictogram klikt, wordt er een pop-up geopend waarin u kunt kiezen hoe u het document wilt scheiden: elke pagina één factuur, pagina’s selecteren om factuur te scheiden, elke x pagina’s scheiden of scheiden op even paginanummers.
Volledig geautomatiseerde verwerking en herkenning van individuele facturen is helaas nog niet mogelijk.
Optionen Dokument teilen

Hoe werkt tekstherkenning?

Facturen en bonnen zonder gestructureerde informatie worden via onze OCR-technologie uitgevoerd.De OCR haalt alle relevante gegevens op, zoals factuurnummer en bedrag.Als niet alle informatie wordt gevonden, kunt u eenvoudig de inhoud in het factuurvoorbeeld markeren en met één klik uitpakken. Omdat onze OCR gebaseerd is op machine learning-technologie, zullen toekomstige resultaten automatisch verbeterd worden.

Hoe gebruik ik tags in GetMyInvoices?

U heeft de mogelijkheid om facturen uit te rusten met tags; categorieën kunnen naar wens worden toegewezen. Onder Instellingen -> Tagbeheer kunt u nieuwe tags toevoegen, die u vervolgens kunt bewerken onder Documenten en toewijzen aan de bijbehorende factuur.

Bovendien biedt GetMyInvoices u de mogelijkheid om standaardtags toe te wijzen voor bepaalde bedrijven en portals, die automatisch worden overgenomen voor alle documenten die worden geïmporteerd uit de respectieve portals. U kunt de tags voor het beheer van synchronisatiegedrag bewerken in de synchronisatie-instellingen.

Hoe kan ik documenten downloaden van GetMyInvoices?

De sectie Documenten biedt u verschillende downloadopties:

1. Wanneer uw muis over een document in GetMyInvoices zweeft, kunt u dit document downloaden met de knop Downloaden
  2. Met behulp van de knop Downloaden rechtsboven in het gedeelte Documenten kunt u verschillende documenten downloaden
    • Alle documenten
    • Documenten voor een bepaalde maand
    • Handmatig gekozen documenten

Daarnaast kunt u kiezen of de download gearchiveerde documenten moet bevatten en of documenten automatisch moeten worden gearchiveerd na de download.

Hoe kan ik verschillende documenten in GetMyInvoices verwerken?

Om verschillende documenten te verwerken, klikt u op “Documenten verwerken” in de sectie Documenten.

In de volgende selectie heeft u de optie om documenten te selecteren voor verwerking en vervolgens over te schakelen naar de weergave Documentverwerking om de wijzigingen uit te voeren.

Welke weergaven zijn beschikbaar om mijn documenten weer te geven?

Om uw documenten op verschillende manieren weer te geven, zijn drie verschillende weergaven beschikbaar.

Kies tussen tegelweergave, lijstweergave of kalenderweergave.Afhankelijk van de weergave die u selecteert, kunt u de weergegeven datums kiezen met de knop “Instellingen” (tandwielsymbool).

Hoe zoek ik in bepaalde documenten?

Het zoekveld biedt u de mogelijkheid om naar bepaalde documenten te zoeken. Hier kunt u verschillende filters en zoekcriteria selecteren.

Bovendien zijn zoekopdrachten in vrije tekst en verschillende filteropties beschikbaar.

Hoe importeer ik handmatig documenten naar GetMyInvoices?

Voor handmatige documentupload klikt u op de knop “Facturen uploaden” of sleept u de facturen naar de webbrowser.