Creƫert GetMyInvoices een systeemprotocol?

Alle wijzigingen worden door gebruikers vastgelegd in GetMyInvoices.De aangebrachte wijzigingen kunnen worden bekeken onder “Documenten” -> “Documenten bewerken” -> “Bijlagen”.

Is GetMyInvoices GDPR-compatibel?

GetMyInvoices voldoet aan de tien kernpunten van Bitkom en de Association of Electronic Invoicing, die de belangrijkste vereisten van elektronische archivering en opslag weerspiegelen.

Hoe en waar worden mijn gegevens opgeslagen?

Uw gegevens worden opgeslagen in extreem veilige Duitse datacenters, die verspreid zijn over verschillende locaties. Uw persoonlijke gegevens worden gecodeerd opgeslagen en regelmatig opgeslagen door een back-up per uur.

Meer informatie vindt u hier.

Kunnen opdrachtverwerkingscontracten worden gesloten via GetMyInvoices?

We willen u graag helpen en het afsluiten van een opdrachtverwerkingscontract vergemakkelijken.Schrijf een korte notitie naar onsondersteuningsteam.