Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt uw wachtwoord gemakkelijk wijzigen in uw account informative bequem ändern.

Hoe kan ik het ontwerp van GetMyInvoices aanpassen?

Als u het portal in kleur wilt aanpassen of wilt personaliseren met uw logo, kunt u dit doen in uw persoonlijke gedeelte onder Ontwerp.

Welke gebruikersrollen zijn beschikbaar in GetMyInvoices?

Er zijn vier verschillende gebruikersrollen.
Beheerders hebben volledige toegang tot het account, kunnen nieuwe gebruikers maken en betalingsinformatie bijwerken.
Standaardgebruikers kunnen facturen bekijken, bewerken en verwijderen en nieuwe leveranciers maken. Alle administratieve functies met betrekking tot andere gebruikers, betalingen en synchronisaties zijn niet toegankelijk.
Gebruikers die alleen uploaden kunnen alleen eigen facturen, zoals reisbonnen, uploaden en verwerken, maar hebben verder geen rechten.
Alleen-lezen Gebruikers hebben toegang tot documenten, maar kunnen deze niet bewerken of verwijderen.

U kunt uw gebruikers hier beheren. Als u het maximale gebruikersbedrag al hebt toegepast, kunt u uw pakket hier aanpassen.

Hoe kan ik notificaties voor de e-mail uitschakelen?

In uw persoonlijke accountsectie kunt u onder meldingen opgeven hoe vaak u meldingen via e-mail wilt ontvangen.

Waarom kan ik niet inloggen?

Het niet kunnen inloggen op uw account kan verschillende redenen hebben.

Zorg er eerst voor dat u zich aanmeldt met het juiste e-mailadres. Neem contact op met onze ondersteuningsteamals u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

U kunt een nieuw wachtwoord hier aanvragen.

Hoe kan ik mijn account cancellen?

Klik op Accountnaam en vervolgens op het tabblad “Betalingen”. In de rechterbovenhoek kunt u uw account annuleren. U ontvangt een e-mail die u moet bevestigen om de annulering te voltooien.