Hoe kan ik bonnen en andere documenten scannen met de smartphone?

Download onze app naar uw mobiele telefoon, verbind uw account en verzamel bonnen en andere bonnen gemakkelijk via uw smartphonecamera. De bonnen worden vervolgens automatisch geüpload.U kunt onze mobiele app ook gebruiken zonder internetverbinding. Scan papieren bonnen offline! Zodra u verbinding hebt, worden de documenten automatisch naar uw account geüpload.

U kunt onze Android-app hier vinden

U vindt onze iOS-app zoals gewoonlijk in de App Store

Waar vind ik de QR-code in de webversie van GetMyInvoices?

Log in op uw GetMyInvoices-account en klik op het smartphonepictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard. Daar worden alle verdere stappen uitgelegd; de koppeling tussen de app en de webversie komt snel tot stand en wordt weergegeven door een groen smartphonesymbool.

Voldoet de app aan de vervangingsscanvereisten?

Onze app voldoet aan de eisen die door de belastingdienst zijn gesteld aan het substitueren van scannen. Op deze manier kunt u de gescande documenten vernietigen en hoeft u de originelen niet te bewaren. Eenmaal opgeslagen in ons systeem, kunt u ze altijd en overal openen.