Download-ophaaltijden instellen

U heeft de mogelijkheid om uw documenten op een bepaald tijdstip te importeren of in te stellen wanneer downloads over het algemeen zijn toegestaan.
Nu kunt u individueel bepalen op welke dag van de week en op welk tijdstip we automatisch documenten voor u importeren.U heeft hier volledige flexibiliteit.
Hiermee kunt u voorkomen dat bijvoorbeeld 2-FA-codes worden verzonden in het weekend of in het algemeen op voor u ongunstige tijden.

Hoe koppel ik een portal voor documentimport?

U kunt nieuwe portals opnemen in de sectie “Bedrijven en portals”, met behulp van de knop “Bedrijf of portal toevoegen”. Geef na de toevoeging op of het een bedrijfseigen of een online portal is.

Welke portals zijn momenteel gekoppeld aan GetMyInvoices?

Automatisch downloaden van facturen en rekeningafschriften is momenteel mogelijk bij meer dan 5.000 online portals möglich.

Hoe vaak worden documenten geïmporteerd in GetMyInvoices?

GetMyInvoices controleert uw gekoppelde portals elke 7 dagen op nieuwe documenten. U kunt ook op elk gewenst moment,handmatig ,beginnen met importeren of configureren volgens uw eigen vereisten. Ga hiervoor naar “Bedrijven &portals” en klik op de inloggegevens voor de respectieve portal.

Kan ik de factuurdownload handmatig starten?

Ja, dit is mogelijk.

1) Ga hiervoor naar Leveranciers
2) Klik op de gebruikersnaam
3) Er verschijnt een dialoogvenster met de kolom “Acties” aan de rechterkant
4) Klik op “Nu beginnen met downloaden”

Kan ik een nieuw portaal voorstellen voor het importeren van documenten?

We nemen graag uw gewenste portal op. In de sectie “Bedrijven en portals” kunt u informatie over de portal – samen met de URL en het domein – verstrekken onder “Bedrijf of portal toevoegen” -> “Online portal” -> “Portaal voorstellen”.

Ik werd gevraagd om een 2-factor-authenticatiecode (2FA)

GetMyInvoices kan verbinding maken met portals en websites die 2FA gebruiken (tweefactorauthenticatie). Wanneer u uw 2FA-code binnen het vereiste tijdvenster hebt ingevoerd, kunnen we uw documenten met succes ophalen.

Om veiligheidsredenen vragen sommige portals en websites regelmatig om een nieuwe authenticatiecode – soms meerdere keren in een maand, of zelfs telkens wanneer een poging tot inloggen wordt gedaan. Dat betekent dat u misschien een van die codes opnieuw moet invoeren, zelfs als u deze in het verleden al in GetMyInvoices hebt ingevoerd. Dit is een instelling waar GetMyInvoices geen invloed op heeft, omdat deze door externe providers worden ingesteld. Sommige portals en websites bieden u de optie om de tweefactorauthenticatie in of uit te schakelen. Neem, voor meer informatie over een specifieke portal of website-login, contact op met het respectieve ondersteuningsteam van die pagina.

Werkt GetMyInvoices ook met Captcha en reCAPTCHA?

GetMyInvoices kunnen ook worden gekoppeld aan portals die Captcha en reCAPTCHA gebruiken.