Hoeveel kost GetMyInvoices?

U kunt de prijzen & pakketten zien op de homepagina in GetMyInvoices of klik hier.

Kan ik korting krijgen voor het doorverwijzen van een klant?

Beveel GetMyInvoices aan en geniet van 10% korting op de gegenereerde prijs.

Om deel te nemen kunt u uw aanmelden voor onspartnerschapsprogramma

Waar vind ik de factuur voor mijn GetMyInvoices-abonnement?

U kunt uw facturen bekijken in de sectie “Account” in uw eigen account.

Hoe kan ik GetMyInvoices annuleren en mijn account verwijderen?

Als u GetMyInvoices niet wilt blijven gebruiken, kunt u uw account in de sectie “Account” sluiten met de knop “Account annuleren”.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken in GetMyInvoices?

Naast creditcardbetalingen bieden we ook automatische incasso of Paypal als betalingsopties.

Hoe kan ik overschakelen naar een ander pakket?

U kunt overschakelen naar een ander pakket in de sectie “Account”.

Een upgrade naar uw huidige pakket is op elk moment mogelijk. Een downgrade naar een kleiner pakket wordt uitgevoerd na het verstrijken van uw contractperiode.

Welk pakket is geschikt voor mijn vereisten?

Onze pakketten voldoen aan verschillende vereisten met betrekking tot gebruikers, documenten en portals. U vindt het perfecte pakket voor uw behoeften op onze website.

Hoe kanik GetMyInvoices gratis testen?

U kunt GetMyInvoices 14 dagen lang vrijblijvend en gratis proberen.

Open hiervoor gewoon een proefaccount.