Hoe kan ik GetMyInvoices verbinden met andere systemen van derden?

GetMyInvoices biedt meer dan 30 interfaces voor import en export. Alle interfaces zijn hierte vinden. Door op de respectieve interfacepartner te klikken, ontvangt u gedetailleerde instructies.

Hoe werkt synchronisatie?

Met een synchronisatie kunt u de facturen die u in uw GetMyInvoices-account hebt ge├»mporteerd, automatisch overzetten – via online download, e-mailimport of anderszins – naar andere systemen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld facturen op een FTP-server kunt opslaan of ze kunt synchroniseren in een boekhoudsoftware zoals DATEV, FastBill, CANDIS of Billomat.

Een overzicht van alle beschikbare integraties vindt u hier.

Hoe vaak worden mijn facturen gesynchroniseerd?

Normaal worden uw facturen eenmaal per dag gesynchroniseerd. U kunt ook een ander interval opgeven onder “Accountinstellingen synchronisatie”.

Kan ik mijn eigen systeem koppelen aan GetMyInvoices?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een link naar GetMyInvoices, neem graag contact met ons op.

Is het mogelijk om alleen gespecificeerde documenten te synchroniseren?

Ja, u kunt in de instellingen van het synchronisatieaccount opgeven of u alle facturen wilt synchroniseren of alleen facturen van bepaalde leveranciers. De uitgebreide instellingen geven u de extra optie om verdere regels vast te leggen.