Start Kan ik andere online portalen, die niet in de lijst staan, aanbevelen?

Kan ik andere online portalen, die niet in de lijst staan, aanbevelen?

Als u uw online account of portaal nog niet in de lijst ziet, laat het ons dan meteen weten door het voor te stellen! Hier leest u hoe u nieuwe portals kunt voorstellen met uw GetMyInvoices-account.

Stap 1. Vanuit de GetMyInvoices dashboard klikt u ‘Bedrijven & Portalen’ van het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Op de pagina ‘Bedrijven & Portalen’, klikt u het ‘plus’ icoon in de rechter bovenhoek om een portaal toe te voegen.

Stap 3. Op het pop-up scherm dat word weergegeven kiest u ‘Online-Portal’ klik daarna op ‘Doorgaan’.

Stap 4. Klik ‘Portaal voorstellen’ op de ‘Portaal toevoegen’ pagina.

Stap 5. Vul de gegevens van het online portal in en klik daarna op ‘Verzenden’.

Het duurt meestal 5 tot 10 dagen om nieuwe portalen te implementeren op het GetMyInvoices systeem.