Start GetMyInvoices voor belastingadviseurs of accountants Kan ik mijn GetMyInvoices-ontwerp aanpassen zodat het overeenkomt met mijn merkontwerp?

Kan ik mijn GetMyInvoices-ontwerp aanpassen zodat het overeenkomt met mijn merkontwerp?

Absoluut! U heeft de vrijheid om uw GetMyInvoices-account aan te passen aan uw merkidentiteit en ontwerp. Dit is hoe het werkt.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices navigeert u naar de rechter bovenhoek en klikt up op ‘Ontwerp’ van het drop-down menu.

Stap 2. U kunt kiezen uit verschillende themavoorinstellingen op de ontwerppagina. U kunt ook uw eigen bedrijfslogo uploaden. Als u uw eigen thema helemaal opnieuw wilt maken, klikt u op een van de opties onder de secties ‘Algemeen’, ‘Koptekst’ en ‘Menu’ en kiest u de gewenste themakleuren voor elk pagina-element.

Stap 3 (optioneel). Voor geavanceerde ontwerpaanpassing kunt u ook uw aangepaste CSS uploaden. Scroll naar beneden en klik op het tekstveld voor Custom CSS.

Stap 4. Klik op de ‘Opslaan’ knop om de wijzigingen op te slaan of klik op ‘Resetten’ om te herstellen naar uw standaard ontwerpinstellingen.

Opmerking: Elke verandering in uw ontwerp die u maakt zal worden doorgevoerd naar de gelinkte klantenaccounts van uw GetMyInvoices belastingsadviseursaccount.