Start Account instellingen Hoe pas ik accountmeldingen in GetMyInvoices aan?

Hoe pas ik accountmeldingen in GetMyInvoices aan?

U kunt kiezen hoe u e-mailmeldingen over factuuractiviteiten wilt ontvangen vanuit uw GetMyInvoices-account. Hier leest u hoe u uw instellingen voor meldingen kunt wijzigen.

Stap 1. Ga op de dashboardpagina van GetMyInvoices over uw accountnaam, in de rechterbovenhoek, en kies ‘Notificaties’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Kies onder ‘Basisinstellingen’ hoe vaak u op de hoogte wilt worden gehouden van accountactiviteit. U heeft ook de mogelijkheid om uw persoonlijke RSS-feed te activeren voor push-notificaties.

Stap 3. U kunt uw meldingen verfijnen onder ‘Abonnementen’. In dit gedeelte kunt u verschillende waarschuwingen aanpassen voor elke accountactiviteit, zoals goedkeuringen, problemen, voltooide taken, werkstroomuitvoeringen en meer. Naast e-mailmeldingen kunt u er ook voor kiezen om meldingen rechtstreeks vanuit uw GetMyInvoices-dashboard te ontvangen terwijl u bent aangemeld.

Stap 4. Klik op de knop ‘Opslaan’ om uw wijzigingen te bevestigen.