Start Gegevensbescherming en beveiliging Waar kan ik mijn activiteiten geschiedenis van GetMyInvoices zien?

Waar kan ik mijn activiteiten geschiedenis van GetMyInvoices zien?

Hier is hoe u een weergave van alle gemaakte activiteiten in uw GetMyInvoices kunt zien.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices navigeert u naar uw account naam in de rechter bovenhoek. Vervolgens klikt u op ‘Log Protocol’ van het drop-down menu.

Stap 2. Een lijst van opgenomen activiteiten  in uw GetMyInvoices account zal worden gegenereerd met op de eerste pagina de laatste 25 account activiteiten. Scroll om de andere logboek acties weer te geven.

Stap 3. Om te navigeren tussen de log resultaten en logboekvermeldingen van oudere accountactiviteiten, klik op ‘Volgende/Vorige’ in de rechter onderhoek. U kunt ook op een van de nummers klikken om naar een correspondeerde pagina te gaan.

Stap 4. Gebruik de zoekfilters in het bovenste gedeelte van de pagina Logboekprotocol om de resultaten van uw accountactiviteitenlogboek te verfijnen. U kunt accountactiviteitsrecords sorteren op gebruiker, specifieke activiteitbeschrijving of datumbereik.

Stap 5. Wanneer u uw accountactiviteitenlogboek wilt exporteren voor audit- en nalevingsdoeleinden, klik dan op de ‘Download’ knop in de rechter bovenhoek van de ‘Log Protocol’ pagina. De geëxporteerde logs zullen worden opgeslagen in een Excel (.xls) bestand dat geopend kan worden met een spreadsheet applicatie.