Start Account instellingen Gebruiker uitnodigen/toevoegen

Gebruiker uitnodigen/toevoegen

U hebt de mogelijkheid om andere gebruikers uit te nodigen of toe te voegen aan uw account. U kunt individueel bepalen welke toegang de toegevoegde gebruiker moet hebben tot instellingen en functies in de account. Voor meer informatie over gebruikersrollen en de functies, zie “Gebruikersrollen”.

1. Navigeer naar uw accountnaam en klik dan op “Gebruikers”.

2. Klik op “Nodig gebruikers uit” in de rechterbovenhoek.

3. Voer het e-mailadres van de gewenste gebruiker in en definieer zijn rol in de account. Klik dan op “Uitnodiging versturen” en de uitnodiging wordt naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

1. Navigeer naar uw accountnaam en klik dan op “Gebruikers”.

2. Klik rechtsboven op “Gebruiker toevoegen”.

3. Maak de nieuwe gebruiker aan met de gewenste rol en verdere functies. De toegevoegde gebruiker kan later inloggen met het ingestelde wachtwoord. Klik dan op “Opslaan” om de instellingen toe te passen.