Start Account instellingen Welke gebruikersrollen zijn beschikbaar in GetMyInvoices?

Welke gebruikersrollen zijn beschikbaar in GetMyInvoices?

Met GetMyInvoices kunt u aanpassen hoe gebruikers toegang hebben tot functies en instellingen binnen het platform. Er zijn vier verschillende rollen die u aan elke gebruiker kunt toewijzen.

Administrator – Volledig toegang tot het GetMyInvoices account, kan nieuwe gebruikers creeëren, een betaling en rekeningen updaten.

Standaard gebruiker – Kan facturen bekijken, wijzigen en verwijderen en nieuwe leveranciers aanmaken; administratieve functies zijn echter beperkt.

Upload-Only gebruiker –  Kunnen hun eigen facturen uploaden en verwerken, zulke als rekeningen en reisbewijzen, maar heeft geen toegang tot andere functies

Read-Only gebruiker – Kan documenten bekijken maar kan deze niet aanpassen of verwijderen; andere functies zijn uitgeschakeld.

Elk GetMyInvoices-abonnement biedt op elk moment een bepaald aantal gebruikers in totaal. U kunt gebruikers aan uw account toevoegen, wijzigen en beheren via de optie ‘Gebruikers’ in het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van de dashboardpagina. Als u vanwege abonnementslimieten niet meer gebruikers kunt toevoegen, kunt u upgraden naar een hoger abonnement via de optie ‘Betaling’ in het hoofdmenu.