Start Beheer van documenten Gesplitst document (meerdere facturen in één document)

Gesplitst document (meerdere facturen in één document)

1. Klik op “Documenten” in het menu aan de linkerkant.

2. Navigeer naar het document dat je wilt splitsen:

3. Selecteer nu een van deze vier opties om facturen binnen het document op te splitsen.

4. zodra je de facturen naar wens hebt gesplitst, klik je op “Hier splitsen” en vervolgens op “Opslaan”.

5. Nadat je de facturen hebt gesplitst, beslis je wat er met het originele document moet gebeuren:

Zodra een document met succes is gesplitst, worden de nieuwe facturen automatisch gesynchroniseerd met je gekoppelde accounts na de overeenkomstige synchronisatie-intervallen.