Start Ondersteunt GetMyInvoices online portalen met geavanceerde authenticatieprotocollen (2FA, CAPTCHA, reCAPTCHA)?

Ondersteunt GetMyInvoices online portalen met geavanceerde authenticatieprotocollen (2FA, CAPTCHA, reCAPTCHA)?

Bij GetMyInvoices stellen we uw veiligheid en privacy op de eerste plaats, en we willen dat u gemoedsrust heeft bij het koppelen van online portalen. Daarom hebben we ons platform volledig compatibel gemaakt met online portalen die geavanceerde authenticatieprotocollen gebruiken, waaronder tweefactorauthenticatie (2FA), CAPTCHA en reCAPTCHA. De volgende stappen leiden u door het koppelingsproces voor online portalen die deze technologieën ondersteunen.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices pagina klikt u op ‘Bedrijven & Portalen’ aan de linkerzijde van het menu.

Stap 2. Klik op de ‘plus’ knop in de rechter bovenhoek (Bedrijf/Portaal toevoegen).

Stap 3. In de pop-up weergave klikt u op ‘Online portaal’ en daarna klikt u op ‘Doorgaan’.

Stap 4. Zoek naar het online portal dat u wenst te linken, klik daarna op de naam of het logo.

Stap 5. U wordt gevraagd om de inloggegevens van uw online portaal in te voeren in het volgende pop-upvenster. Voer deze gegevens in en klik op ‘Opslaan’.

Stap 6. Tijdens het koppelingsproces wordt u in een apart dialoogvenster gevraagd om de beveiligingsuitdagingsstap te voltooien. Voor 2FA moet u de verificatiecode invoeren. Volg voor CAPTCHA en reCAPTCHA de instructies op het scherm om door te gaan.

Stap 7. U wordt op de hoogte gesteld in het meldingenvenster zodra de online portaal is geverifieerd en gekoppeld aan uw GetMyInvoices-account.

Opmerking: Bij sommige online portalen moet u zich mogelijk regelmatig opnieuw verifiëren (elke maand, elke twee weken, elke keer dat u zich aanmeldt, enz.). Dit is normaal en wordt verwacht van bepaalde online portalen die regelmatig om herauthenticatie vragen. Als u de secundaire authenticatielaag op uw online portalen wilt uitschakelen, raadpleegt u de ondersteuningspagina van de betreffende online portaal voor meer informatie.