Start Beheer van documenten Hoe archiveer ik mijn documenten in GetMyInvoices?

Hoe archiveer ik mijn documenten in GetMyInvoices?

De documentarchieffunctie van GetMyInvoices helpt je meer georganiseerd te raken door je alleen de meest recente en relevante documenten te laten zien, terwijl je oude bestanden intact blijven. Dit is een geweldige manier om je meer te richten op je huidige bestanden, terwijl je met een gerust hart weet dat je betrouwbare kopieën hebt van je oude documenten.

Je kunt individuele documenten of meerdere documenten tegelijk archiveren. Je kunt er ook voor kiezen om gesynchroniseerde facturen automatisch te archiveren.

Ga aan de slag door de onderstaande stappen te volgen.

Afzonderlijke documenten archiveren

Stap 1. Klik in het GetMyInvoices dashboard aan de linkerkant op Documenten.

Stap 2. Zoek het document dat je wilt archiveren:

Stap 3. Klik in het pop-up dialoogvenster dat verschijnt op Ja om door te gaan.

Belangrijk! Er verschijnt nog een pop-up dialoogvenster als het document dat je probeert te archiveren nog niet gesynchroniseerd is met je verbonden synchronisatieaccounts. Om te bevestigen dat je het document wilt archiveren nadat het gesynchroniseerd is, klik je op Ja. Als je op Nee klikt, wordt het document wel gearchiveerd, maar niet gesynchroniseerd.

Meerdere documenten archiveren (alleen lijstweergave)

Heb je haast en wil je tijd en klikken besparen? Archiveer meerdere documenten tegelijk door deze stappen te volgen.

Stap 1. Klik in het GetMyInvoices dashboard aan de linkerkant op Documenten.

Stap 2. Zorg ervoor dat u de lijstweergave gebruikt als de weergavemodus voor documenten. Als u geen lijstweergave gebruikt, navigeert u naar de knop Wisselweergave (het oogpictogram) in het meest rechtse deel van de pagina Documenten en klikt u op Wissel naar lijstweergave.

Stap 3. Selecteer de documenten die je wilt archiveren door op het selectievakje naast elk document te klikken. Om alle documenten te selecteren, vink je het selectievakje Alles selecteren aan dat je linksboven in de documentenlijst vindt (onder de zoekbalk).

Stap 4. Klik op de knop Archiveer document(en) (het open mappictogram) in de rechterbovenhoek van de pagina Documenten.

Stap 5. Klik in het pop-up dialoogvenster dat verschijnt op Ja om door te gaan.

Belangrijk! Een ander pop-up dialoogvenster verschijnt als de documenten die je probeert te archiveren nog niet gesynchroniseerd zijn met je verbonden synchronisatieaccounts. Om te bevestigen dat je de documenten wilt archiveren nadat ze gesynchroniseerd zijn, klik je op Ja. Als je op Nee klikt, worden de documenten nog steeds gearchiveerd, maar worden ze niet gesynchroniseerd.

Automatisch gesynchroniseerde documenten archiveren

Stap 1. Navigeer op het GetMyInvoices dashboard naar je accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op Synchronisatie in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Klik op de synchronisatieaccount die je wilt beheren op Synchronisatieaccount bewerken onder Acties.

Stap 3. Klik op Uitgebreide instellingen linksonder in het venster Synchronisatieaccount bewerken.

Stap 4. Scroll naar beneden naar Documentinstellingen. Klik op het selectievakje naast Archiveren na overdracht en klik vervolgens op Opslaan.

Zodra documenten gearchiveerd zijn, worden ze niet langer gesynchroniseerd met een van je verbonden synchronisatieaccounts.