Start Synchronisaties/Integraties Hoe beheer ik mijn synchronisatieaccounts?

Hoe beheer ik mijn synchronisatieaccounts?

Het is gemakkelijk om uw import- en exportsynchronisatieaccounts te beheren in GetMyInvoices. Volg deze stappen om te zien hoe.

Stap 1. Klik op het GetMyInvoices-dashboard op ‘Synchroniseer’ in het menu aan de linkerkant.

Stap 2. Klik op de pagina ‘Synchroniseer’ op de knop ‘Synchronisatieaccounts’ (plug-pictogram) in de rechterbovenhoek.

Stap 3. Zoek het synchronisatieaccount dat u wilt beheren. Breng wijzigingen aan in uw synchronisatieaccount door een van de beschikbare opties te kiezen onder ‘Acties’.