Start Workflows Hoe kan ik een workflow in GetMyInvoices bewerken?

Hoe kan ik een workflow in GetMyInvoices bewerken?

Wanneer je aanpassingen wilt maken kun je jouw workflow op elk moment in GetMyInvoices bewerken.

Om dit te doen, doe het volgende:
Stap 1. Klik op “Documentgoedkeuringen” aan de linkerzijde van jouw menu.

Stap 2. Vervolgens klik je op “ Goedkeuringsbeheer” (knop in het midden) in de meest rechter hoek.

Stap 3. Nu heb je een overzicht van jouw opgeslagen workflows. Klik daar op de 3 actiepunten aan de rechterzijde voor jouw gewenste workflow en klik daarna op “Workflow”

Stap 4. De geselecteerde workflow kan nu worden bijgewerkt. Hier kun je, bijvoorbeeld, bedrijven of andere gebruiksgoedkeuringen toevoegen.