Start Algemeen Hoe kan ik de klantenservice bereiken als ik een problem heb?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken als ik een problem heb?

Het is gemakkelijk om ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam te bereiken dat graag uw vragen beantwoordt en uw zorgen over GetMyInvoices oplost. Om een nieuw ondersteuningsticket te starten vanaf de GetMyInvoices-dashboardpagina, klikt u op Info> Ondersteuning in het menu aan de linkerzijde. U kunt ook op elk moment een nieuwe chat met ons beginnen door op de knop Chat in de rechter benedenhoek van de GetMyInvoices-dashboardpagina te klikken. Voor algemene vragen en andere vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via deze link een afspraak maken met een van onze teamleden.