Start E-mailaccounts Hoe koppel ik mijn Gmail account aan GetMyInvoices?

Hoe koppel ik mijn Gmail account aan GetMyInvoices?

Wees u er van bewust dat de volgende instellingen goed zijn geconfigureerd voordat u uw Gmail (Google) account linked aan GetMyInvoices.

Nadat u uw Gmail account heeft klaar gemaakt voor het koppelen volgt u de volgende stappen.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices navigeert u naar de rechter bovenhoek en klikt u op ‘Email-accounts’ van het drop-down menu.

Stap 2:

Stap 3. Voer op de pagina ‘E-mailaccount toevoegen’ uw Gmail-accountgegevens in en kies de datum waarop alleen e-mails met een nieuwere datum dan de gekozen datum worden geïmporteerd. Klik op ‘Autoconfiguratie’ en vervolgens op ‘Opslaan’.

Stap 4. Kies emailfolders vanwaar u documenten wilt importeren en klik op ‘Doorgaan’.

Stap 5. Er zijn drie verschillende soorten logica voor het importeren van documenten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de soorten documenten die u van uw Gmail-account naar GetMyInvoices wilt importeren. Kies onder ‘Regel importeren’ het gewenste type importlogica en klik op ‘Opslaan’.

U heeft nu met succes uw Gmail-account aan uw GetMyInvoices-account gekoppeld. Als u problemen ondervindt met betrekking tot het koppelingsproces, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door hier een supportticket aan te maken.