Hoe koppel ik mijn Gmail-account aan GetMyInvoices?

Hieronder vindt u instructies om uw Gmail-account en GetMyInvoices te koppelen.

Stap 1: IMAP inschakelen

1. Open Gmail op uw computer
  2. Klik op ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek
  3. Klik op “Instellingen”
  4. Klik op het tabblad “Doorsturen en POP / IMAP”
  5. Klik in de sectie “IMAP-toegang” op “IMAP inschakelen”
  6. Klik op “Wijzigingen opslaan”

Stap 2: Stel app-specifiek wachtwoord in

Als u Google 2FA gebruikt, moet u een app-specifiek wachtwoord instellen voor de link naar GetMyInvoices. U kunt hier hulp vinden om u aan te melden en de volgens de Google-app-wachtwoorden te maken.

Stap 3: Koppel GetMyInvoices aan Gmail

Meld u aan bij uw GetMyInvoices-account. Navigeer met uw cursor naar uw accountnaam – in het onderste veld heeft u de optie om een e-mailaccount via IMAP als volgt te koppelen:

1. E-mailadres: johnsampleson@nullgmail.com
  2. Gebruikersnaam (kan verschillen van e-mailadres, is te vinden in Gmail in uw instellingen)
  3. Voer wachtwoord in (als u een app-specifiek wachtwoord instelt voor GetMyInvoices, gebruik dat wachtwoord)
  4. Voer voor servernaam “imap.gmail.com” in
  5. SSL vereist: Ja
  6. Poort 993
  7. Verificatie: Normaal
  8. Stel de begindatum in voor het importeren