Start GetMyInvoices Mobiele App Hoe scan ik fysieke documenten met de GetMyInvoices mobiele app?

Hoe scan ik fysieke documenten met de GetMyInvoices mobiele app?

De mobiele app van GetMyInvoices brengt uw documentscanner overal mee naartoe. Dus als u die fysieke factuur nu echt moet verwerken, hoeft u niet te zoeken naar een scanmachine of zich zorgen te maken over ontbrekende factuurvervaldata. Lees de onderstaande stappen om te leren hoe u met GetMyInvoices kunt beginnen met het scannen van uw fysieke documenten.

Scan een een-pagina document

Stap 1. Open de app van GetMyInvoices op uw mobiele apparaat. De app zal direct de camera van uw apparaat beschikbaar stellen. Als de camera inactief is, druk op het camera icoon in de linker onderhoek.

Stap 2. De ‘Automatisch’ scannen modus is standaard ingesteld. Wanneer u in een donkere omgeving probeert te scannen, druk op ‘Belichten’ in de werkbalk bovenaan om het document dat wordt gescand te verlichten.

Stap 3. Plaats het fysieke document op een donkere, platte ondergrond. Lijn uw mobiele apparaat uit zodat alle vier de hoeken van het document zichtbaar zijn in de zoeker van de app en tik vervolgens op de knop ‘Opnemen’ (pictogram met rode cirkel).

Stap 3. Herzie het gescande document. Wanneer u het gescande document wilt bijsnijden, druk op ‘Bijsnijden’. Anders drukt u op ‘Klaar’ om het gescande document op te slaan.

Stap 4. Om het gescande document bij te snijden, sleept u een van de hoeken naar een gewenst punt in de gescande afbeelding. Eenmaal klaar klikt u twee keer op ‘Klaar’ om het scanproces te volbrengen.

Scan een meerdere-pagina document

Stap 1. Open de app van GetMyInvoices op uw mobiele apparaat. De app zal direct de camera van uw apparaat beschikbaar stellen. Als de camera inactief is, druk op het camera icoon in de linker onderhoek.

Stap 2. De ‘Automatisch’ scannen modus is standaard ingesteld. Wanneer u in een donkere omgeving probeert te scannen, druk op ‘Belichten’ in de werkbalk bovenaan om het document dat wordt gescand te verlichten.

Stap 3. Schakel het scannen van meerdere pagina’s in door te tikken op Meerdere pagina’s op de bovenste werkbalk (links van Lighting).

Stap 4. Plaats het fysieke document op een donkere, platte ondergrond. Lijn uw mobiele apparaat uit zodat alle vier de hoeken van het document zichtbaar zijn in de zoeker van de app en tik vervolgens op de knop ‘Opnemen’ (pictogram met rode cirkel).

Stap 5. Herhaal stap 4 voor elk van de overige documentpagina’s. U zou het totale aantal gescande pagina’s in de rechter benedenhoek moeten zien. Als u klaar bent, tikt u op dit gebied.

Stap 6. Bekijk alle gescande documentpagina’s door naar links of rechts te vegen. Als u een van de gescande documentpagina’s wilt bijsnijden, veegt u naar de documentpagina en tikt u op ‘Bijsnijden’. Tik anders op ‘Klaar’ om uw gescande document op te slaan.

Stap 7. Om het gescande document bij te snijden, sleept u een van de hoeken naar een gewenst punt in de gescande afbeelding. Eenmaal klaar klikt u twee keer op ‘Klaar’ om het scanproces te volbrengen.

Stap 8. Herhaal stap 6 en 7 voor alle andere documentpagina’s die u wilt bijsnijden. Als u klaar bent, tikt u op ‘Klaar’ om het scanproces te voltooien.

Nadat u uw GetMyInvoices-account aan de mobiele GetMyInvoices-app heeft gekoppeld, worden uw nieuw gescande documenten automatisch in uw account geïmporteerd als uw mobiele apparaat is verbonden met wifi of een mobiel netwerk. Als u documenten heeft gescand en uw apparaat geen verbinding met internet heeft, wordt het lokaal op uw apparaat opgeslagen en automatisch geüpload zodra u toegang heeft tot internet.