Start E-mailaccounts Hoe ik mijn iCloud account aan GetMyInvoices koppelen?

Hoe ik mijn iCloud account aan GetMyInvoices koppelen?

Het is belangrijk om deze stappen eerst te volgen voordat u uw Apple iCloud account koppelt aan uw GetMyInvoices account. Het overslaan van deze stappen kan leiden tot een mislukking in the authenticatie tussen de twee accounts.

Nu u het app-specifieke wachtwoord, de IMAP- en SMTP-instellingen van uw iCloud-account heeft geconfigureerd, volgt u deze stappen om het koppelingsproces op uw GetMyInvoices-account te voltooien.

Stap 1. Vanuit uw dashboard van GetMyInvoices navigeert u naar uw account naam, in de rechter bovenhoek, en u klikt op ‘Email-accounts’.

Stap 2:

Stap 3. Voer op de pagina ‘E-mailaccount toevoegen’ uw iCloud-accountgegevens in en kies de datum waarop alleen e-mails met een nieuwere datum dan de gekozen datum worden geïmporteerd. Klik op ‘Autoconfiguratie’ en vervolgens op ‘Opslaan’.

Stap 4. Kies emailfolders waarvan u documenten van wilt importeren en klik op ‘Doorgaan’.

Stap 5. U heeft de mogelijkheid om te kiezen welke specifieke soorten documenten zullen worden geïmporteerd door importlogica’s te definiëren. Kies onder ‘Regel importeren’ uit drie soorten importlogica en klik op ‘Opslaan’.

Je hebt nu met succes je Apple iCloud-account aan je GetMyInvoices-account gekoppeld en je kunt nu beginnen met het automatiseren van het importeren van documenten tussen iCloud en GetMyInvoices. Als u problemen heeft met het koppelingsproces, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door hier een supportticket aan te maken.