Start GetMyInvoices Mobiele App Hoe werkt de geavanceerde OCR-technologie (Optical Character Recognition) van de mobiele app GetMyInvoices?

Hoe werkt de geavanceerde OCR-technologie (Optical Character Recognition) van de mobiele app GetMyInvoices?

De mobiele app GetMyInvoices is een krachtig hulpmiddel voor het onderweg automatiseren van facturen. De geavanceerde OCR-technologie detecteert en extraheert een breed scala aan informatie uit gescande documenten, zoals factuurnummers, bedragen, regelitems en nog veel meer. Dit maakt een snelle en betrouwbare geautomatiseerde factuurverwerking mogelijk, zelfs als u niet achter uw bureau zit. Dankzij de kracht van machine learning (ML) ingebouwd in de GetMyInvoices mobiele app, verbetert de nauwkeurigheid van tekenherkenning in de loop van de tijd bij vaker gebruik.

Heeft u de GetMyInvoices mobiele app nog niet? Download en installeer het vanuit de Apple App Store of de Google Play Store.