Start Synchronisaties/Integraties Kan ik kiezen welke documenten ik wil synchroniseren met mijn exportsynchronisatieaccounts?

Kan ik kiezen welke documenten ik wil synchroniseren met mijn exportsynchronisatieaccounts?

U kunt GetMyInvoices configureren om documenten te synchroniseren met uw exportsynchronisatieaccounts op basis van de criteria die u kiest. Kies ervoor om alleen documenten te synchroniseren die zijn gekoppeld aan een bepaald online portaal of aangepast bedrijfsprofiel, binnen een bepaald datumbereik vallen of op een bepaalde manier zijn getagd. Ontdek hoe u uw exportsynchronisatie-instellingen kunt aanpassen door de onderstaande stappen te volgen.

Synchronisatie beperken voor documenten van online portals / bedrijfsprofielen

Stap 1. Navigeer vanuit het GetMyInvoices-dashboard naar uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op ‘Synchronisatie’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Zoek het specifieke exportsynchronisatieaccount dat u wilt configureren en klik vervolgens op ‘Aanpassen sync account’ onder ‘Acties’.

Stap 3. Schakel in het venster ‘Aanpassen sync account’ het selectievakje uit naast ‘Sync alle facturen’. Als dit selectievakje al niet is aangevinkt, klikt u op ‘Kies accounts die gesynchroniseerd moeten worden’.

Stap 4. Al uw verbonden online portals en aangepaste bedrijfsprofielen worden weergegeven als een checklist in het venster ‘Bedrijven en portals’. Uit deze lijst kunt u kiezen welke facturen en documenten van bedrijven u wilt synchroniseren met uw exportsynchronisatieaccount. Schakel het selectievakje in naast de online portal of het bedrijf dat u in uw exportsynchronisatieconfiguratie wilt opnemen.

Stap 5. Voltooi uw exportsynchronisatieconfiguratie door te kiezen of u de geselecteerde bedrijven en portals wilt opnemen of uitsluiten voor synchronisatie met uw exportsynchronisatieaccount. Klik op het keuzerondje naast de gewenste optie.

Stap 6. Nadat u uw synchronisatie-instellingen heeft geconfigureerd, klikt u op ‘Doorgaan’ om terug te gaan naar het venster Synchronisatieaccount bewerken. Klik vervolgens op ‘Opslaan om uw wijzigingen te bevestigen. Uw synchronisatievoorkeuren worden van kracht bij de volgende geplande synchronisatie.

Beperk synchronisatie voor documenten binnen een opgegeven datumbereik

Stap 1. Ga vanuit het GetMyInvoices-dashboard naar uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op ‘Synchronisatie’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Zoek het specifieke exportsynchronisatieaccount dat u wilt configureren en klik vervolgens op ‘Aanpassen sync account’ onder ‘Acties’.

Stap 3. Klik in het venster ‘Synchronisatieaccount bewerken’ op ‘Uitgebreide instellingen’ in de linkerbenedenhoek.

Stap 4. U vindt de opties voor datumbereik onder ‘Restrictie’. Klik op het keuzerondje naast de gewenste optie.

Stap 5. Kies bij de optie ‘Gerelateerd aan’ de datumbasis voor het door u gekozen datumbereik. De optie ‘Importdatum’ schakelt exportsynchronisatie in volgens de importdatum van de factuur in GetMyInvoices. De optie ‘Factuurdatum’ activeert synchronisatie op basis van de feitelijke datuminformatie op de factuur.

Stap 6. Klik op ‘Opslaan’ om uw wijzigingen te bevestigen. Uw synchronisatievoorkeuren worden van kracht bij de volgende geplande synchronisatie.

Beperk synchronisatie voor documenten met specifieke attributen

Stap 1. Ga vanuit het GetMyInvoices-dashboard naar uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op ‘Synchronisatie’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Zoek het specifieke exportsynchronisatieaccount dat u wilt configureren en klik vervolgens op ‘Aanpassen sync account’ onder ‘Acties’.

Stap 3. Klik in het venster Synchronisatieaccount bewerken op ‘Uitgebreide instellingen’ in de linkerbenedenhoek.

Stap 4. U vindt documentattribuutopties onder Restrictie.

Stap 5. Klik op ‘Opslaan’ om uw wijzigingen te bevestigen. Uw synchronisatievoorkeuren worden van kracht bij de volgende geplande synchronisatie.