Start GetMyInvoices Mobiele App Is de mobiele app GetMyInvoices volledig in overeenstemming met de bestaande regelgeving?

Is de mobiele app GetMyInvoices volledig in overeenstemming met de bestaande regelgeving?

We hebben de mobiele app GetMyInvoices zo gebouwd dat deze volledig voldoet aan alle voorschriften met betrekking tot het scannen van documenten, beveiliging en bescherming van gevoelige informatie en gegevensopslag en integriteit. U kunt erop vertrouwen dat elk document dat u scant en importeert via de GetMyInvoices mobiele app een echte digitale weergave is van zijn fysieke tegenhanger. Dit betekent dat u uw documenten veilig kunt scannen en opslaan via uw GetMyInvoices-account zonder dat u fysieke kopieën hoeft te bewaren – in feite kunt u deze fysieke documenten vernietigen en vrij zijn van papieren sporen.

Wanneer u meer technische informatie wilt over de mobiele app van GetMyInvoices en meer wilt leren over de hoofd technologieën die het een echte digitale campagnion maakt, voel vrij om contact op te nemen met onze klantenservice door de chat knop op ons dashboard van GetMyInvoices of door het maken van een nieuwe support ticket hier.