Start Accounts synchroniseren Ik moet mijn facturen nu direct synchroniseren. Hoe doe ik dat?

Ik moet mijn facturen nu direct synchroniseren. Hoe doe ik dat?

Er kunnen zich gevallen voordoen waarin u uw facturen echt meteen moet synchroniseren. Met GetMyInvoices kunt u precies dat doen, zodat u tijd kunt maken voor andere taken. Volg de onderstaande stappen om te zien hoe.

Stap 1. Klik op het GetMyInvoices-dashboard op ‘Synchroniseer’ in het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Klik op de pagina ‘Synchroniseer’ op de knop ‘Synchronisatieaccounts’ (plug-pictogram) in de rechterbovenhoek.

Stap 3. Navigeer naar het synchronisatieaccount dat u meteen wilt synchroniseren. Klik onder ‘Acties’ op de knop ‘Nu synchroniseren’.

Stap 4. Om de status van uw gesynchroniseerde facturen te controleren, klikt u op ‘Synchroniseren’ in het menu aan de linkerkant. Alle nieuw verwerkte facturen worden binnen 5 minuten gesynchroniseerd.