Start Synchronisaties/Integraties Ik moet mijn facturen nu direct synchroniseren. Hoe doe ik dat?

Ik moet mijn facturen nu direct synchroniseren. Hoe doe ik dat?

Er kunnen zich gevallen voordoen waarin u uw facturen echt meteen moet synchroniseren. Met GetMyInvoices kunt u precies dat doen, zodat u tijd kunt maken voor andere taken. Volg de onderstaande stappen om te zien hoe.

Stap 1. Klik op het GetMyInvoices-dashboard op ‘Synchroniseer’ in het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Klik op de pagina ‘Synchroniseer’ op de knop ‘Synchronisatieaccounts’ (plug-pictogram) in de rechterbovenhoek.

Stap 3. Navigeer naar het synchronisatieaccount dat u meteen wilt synchroniseren. Klik onder ‘Acties’ op de knop ‘Nu synchroniseren’.

Stap 4. Om de status van uw gesynchroniseerde facturen te controleren, klikt u op ‘Synchroniseren’ in het menu aan de linkerkant. Alle nieuw verwerkte facturen worden binnen 5 minuten gesynchroniseerd.