Start GetMyInvoices Mobiele App Hoe verander ik wat ik zie wanneer ik de GetMyInvoices mobiele app open?

Hoe verander ik wat ik zie wanneer ik de GetMyInvoices mobiele app open?

Met de mobiele app GetMyInvoices kunt u kiezen tussen twee schermopties voor wanneer u de app opent. Met deze functie kunt u snel een document scannen of onderweg uw gescande documenten direct beheren. Hier leest u hoe u uw startscherminstellingen kunt aanpassen.

Stap 1. Open de mobiele app van GetMyinvoices op uw mobiele apparaat. Als de camerazoeker wordt weergegeven, klikt u op ‘Documenten’ in de linker onderhoek.

Stap 2. Klik op ‘Instellingen’ (wiel icoon) in de rechter bovenhoek.

Stap 3. Onder ‘Algemeen‘ klikt u op App instellingen.

Stap 4. Klik ‘Standaard scherm’ en kies daarna tussen de 2 splash scherm opties:

Uw voorkeuren worden direct opgeslagen. Ga gerust terug naar de hoofdinterface van de app door op de knop ‘Terug’ te klikken, of sluit de app door terug te navigeren naar het startscherm van uw mobiele apparaat.