Start Gegevensbescherming en beveiliging Waar slaat GetMyInvoices mijn data op en hoe beheren zij dit?

Waar slaat GetMyInvoices mijn data op en hoe beheren zij dit?

GetMyInvoices maakt gebruik van geavanceerde opslagtechnologieën om uw informatie veilig op te slaan en te verwerken. Onze datacenters en servers bevinden zich in heel Duitsland en ze werken met de hoogste certificeringen van ISO / IEC 27001, SOC1 (SSAE-16) en ISAE 3402. We werken ook samen met toonaangevende wereldwijde serviceproviders zoals Amazon Web Services (AWS ), Google Cloud Platform, Zoho, CloudFlare en Mailgun om consistent hoge niveaus van beveiliging en privacy voor onze gebruikers en hun gegevens te garanderen.

Leer meer over the verschillende technologieën die wij gebruiken om uw data veilig te verwerken en op te slaan door hier te klikken.