Start GetMyInvoices Mobiele App Hoe verbind ik mijn GetMyInvoices account met de GetMyInvoices mobiele app?

Hoe verbind ik mijn GetMyInvoices account met de GetMyInvoices mobiele app?

Het is gemakkelijk en simpel om uw GetMyInvoices account te verbinden met de GetMyInvoices mobiele app. Volg de onderstaande stappen en ga van start.

Stap 1. Op een andere computer of mobiel apparaat logt u in op uw GetMyInvoices account via login.getmyinvoices.com.

Stap 2. Klik op druk ‘Scan App’ in de linker onderhoek van de GetMyInvoices dashboard pagina.

Stap 3. Op het mobiele apparaat dat u wilt verbinden opent u de mobiele GetMyInvoices app. Druk op ‘Docuementen’, klik daarna ‘Instellingen’ (wiel icoon) in de rechter bovenhoek.

Stap 4. Onder ‘Algemeen’ klikt u ‘Accounts’.

Stap 5. Druk de plus knop in de rechter onderhoek en klik daarna op ‘Scan QR code’.

Stap 6. Lijn de camera van uw mobiele apparaat uit met de QR-code die wordt weergegeven op de GetMyInvoices-webinterface op de andere computer of het andere mobiele apparaat.

Stap 7. Bevestig in de GetMyInvoices mobiele app dat de API-sleutel wordt weergegeven na het scannen van de QR-code. Als de API-sleutel niet verschijnt, voer dan handmatig de API-sleutel in die wordt weergegeven in de GetMyInvoices-webinterface (onder de QR-code).

Stap 8. Tik op ‘Opslaan’ om het koppelen van accounts te voltooien.

Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw GetMyInvoices-account aan de GetMyInvoices mobiele app, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via de Chat-knop op uw GetMyInvoices-dashboard of door hier een nieuw supportticket aan te maken.