Start Account instellingen Ik kan niet inloggen in mijn GetMyInvoices account. Hoe kan ik dit oplossen?

Ik kan niet inloggen in mijn GetMyInvoices account. Hoe kan ik dit oplossen?

Er zijn veel redenen waarom u zich niet kunt aanmelden bij uw GetMyInvoices-account. Hier zijn de meest voorkomende problemen en hoe u ze meteen kunt oplossen.

Probleem 1: Verkeerd email adres

Zorg ervoor dat u probeert in te loggen op uw GetMyInvoices-account met het exacte e-mailadres dat u heeft gebruikt om u bij ons te registreren.

Probleem 2: Onjuiste aanmeldingsgegevens voor eenmalige aanmelding (SSO)

Bij veel providers van eenmalige aanmelding (SSO), zoals Google, Facebook en LinkedIn, kunt u inloggen met uw bestaande online accounts zonder dat u uw inloggegevens handmatig hoeft in te vullen. Als u ergens anders een persoonlijke SSO gebruikt en u heeft deze gebruikt om in te loggen op GetMyInvoices zonder een bijbehorend account, kunt u niet inloggen. Als u een van deze SSO-platforms gebruikt voor uw GetMyInvoices-account, zorg ervoor dat u probeert in te loggen met hetzelfde SSO-platform of online account dat u heeft gebruikt om u aan te melden bij GetMyInvoices.

Probleem 3: Verkeerd wachtwoord

Als u het wachtwoord van uw GetMyInvoices-account bent vergeten, is de kans groot dat u zich niet kunt aanmelden. Maak u geen zorgen – het is gemakkelijk om uw accountwachtwoord opnieuw in te stellen en weer toegang te krijgen tot uw account. Hier is hoe.

Stap 1. Ga naar login.getmyinvoices.com en klik op Wachtwoord vergeten naast de knop Inloggen.

Step 2. Vul uw geregistreede email adres in en klik, op de volgende pagina, op toevoegen.

Stap 3. U zou een email moeten ontvangen met hoe u uw wachtwoord kunt resetten.

Als u nog steeds vastloopt nadat u al deze stappen voor probleemoplossing hebt uitgevoerd en u denkt dat u de juiste inloggegevens gebruikt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door hier een supportticket aan te maken. U kunt ook een nieuwe chat met ons beginnen. Klik op de Chat-knop in de rechter benedenhoek van uw GetMyInvoices-dashboardpagina.