Start E-mailaccounts Wat zijn de import regels, hoe werken deze en zet ik deze op?

Wat zijn de import regels, hoe werken deze en zet ik deze op?

Met de importregels van GetMyInvoices kunt u bepalen welke documenten u wilt importeren en op welke manier ze worden geïmporteerd vanuit uw verbonden online accounts, portalen en externe e-mailaccounts. U kunt zelfs tekstblokken in e-mailberichten importeren en omzetten in een document dat kan worden opgeslagen, gekopieerd, gedeeld en beheerd, net als elk normaal documentbestand. Stel u voor dat een volledig HTML-e-mailbericht wordt omgezet in een beter beheersbaar PDF-document.

Volg deze stappen om importregels te maken en specifieke parameters te definiëren voor het importeren van documenten.

Stap 1. Navigeer vanuit uw dashboard van GetMyInvoices naar uw account naam in de rechter bovenhoek en klik daarna op ‘Email-accounts’ in het uitklapmenu.

Stap 2. Klik ok het ‘wiel’ icoon in de rechter bovenhoek om te beginnen met het configureren van import regels.

Stap 3. Onder ‘Importeer regels’ klikt u ‘Importregel toevoegen’.

Stap 4. Een pop-up scherm zal worden weergegeven met diverse regel-instellingen die u kunt aanpassen.

Stap 5. Klik ‘Opslaan’ om de import regel en elke andere verandering te bevestigen.

Import regels zullen direct effect hebben na een succesvolle creatie.