Gebruiker

In het gedeelte “Gebruikers” kunt u andere gebruikers uitnodigen of toevoegen. Bovendien kunt u individueel bepalen welke toegang de toegevoegde gebruiker moet hebben tot de functies en instellingen in de account.

Meer informatie over de verschillende gebruikersrollen en hun functies en hoe u gebruikers kunt uitnodigen/toevoegen.

Elk GetMyInvoices-pakket bevat een vast aantal totale gebruikers. Als u niet meer gebruikers kunt toevoegen vanwege de limiet op het aantal gebruikers in uw huidige pakket, is er altijd de mogelijkheid om over te stappen naar een hoger pakket.

Meer informatie over onze pakketten en hun reikwijdte vindt u hier.