Start Algemeen Welke kenmerken bied GetMyInvoices aan?

Welke kenmerken bied GetMyInvoices aan?

GetMyInvoices is de enige cloudgebaseerde tool voor factuurbeheer die het verzamelen van facturen uit meer dan 10.000 documentbronnen automatiseert. Het ondersteunt een breed scala aan documentbronnen, waaronder banken, e-commerceplatforms, overheidsportalen, socialemediaplatforms en meer. GetMyInvoices biedt ook een naadloze factuuruitvoer via integratie met toonaangevende boekhoudsystemen, waaronder QuickBooks, SalesForce, Xero en Sage, en vele anderen. Met de mobiele app GetMyInvoices voor iOS- en Android-apparaten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om fysieke facturen om te zetten in digitale versies, dankzij de geavanceerde optische tekenherkenning (OCR) -technologie, mogelijk gemaakt door machine learning, instant sync-functie en offline toegang. Het beschermt ook gevoelige bedrijfsgegevens met toonaangevende AES-256-codering voor extra gemoedsrust. Nieuwe functies zoals slimme workflows die meer gestroomlijnde facturering en onkostenbeheer mogelijk maken, worden binnenkort uitgerold!