Start Rapporten & Analyses Hoe exporteer ik rapporten van GetMyInvoices?

Hoe exporteer ik rapporten van GetMyInvoices?

Als u uw boekhoudgegevens visualiseert in andere gegevensanalysetools zoals Microsoft Excel of Google Spreadsheets, wilt u misschien factuurrapportgegevens exporteren vanuit uw GetMyInvoices-account. De pagina Rapporten biedt een oplossing met één klik voor het exporteren van rapportgegevens. Volg de onderstaande stappen om te zien hoe.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices klikt u op ‘Rapporten’ in het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Navigeer naar de rapport sectie waar u data van wenst te exporteren. Klik op de ‘Excel exporteren’ knop in de rechter bovenhoek.

Stap 3. Uw rapport data zal direct worden gedownload naar uw computer of apparaat in XLS formaat.