Start GetMyInvoices voor belastingadviseurs of accountants Hoe voeg ik klanten toe aan GetMyInvoices?

Hoe voeg ik klanten toe aan GetMyInvoices?

Het is gemakkelijk om klanten toe te voegen aan uw GetMyInvoices en de factureringsmethoden te kiezen die overeenkomt met de referenties van uw klanten. Hier is hoe.

Stap 1. Vanuit het dashboard van GetMyInvoices klikt u op ‘Cliënt beheer’ in het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Klik op ‘Cliënt toeveogen’ in de rechter bovenhoek van de pagina ‘Cliënt beheer’.

Stap 3. Kies uit de drie factureringsmethoden voor klanten:

Stap 4. Kies ervoor om uw klanten individueel uit te nodigen of door een lijst met klanten te uploaden in een bestand met door komma’s gescheiden waarden (CSV).

Stap 5. Wanneer u er voor kiest om klanten individueel uit te nodigen, vul hun informatie in op het volgende scherm en klik op ‘Opslaan’ om door te gaan.

Stap 6. Als u er voor kiest om een klantenlijst te uploaden in een CSV, lokaliseer het document op uw computer of apparaat en ga door.

Stap 7. Uw klant (en) zullen een notificatie-e-mail ontvangen waarin ze worden uitgenodigd om toegang tot GetMyInvoices te activeren. Nadat ze de uitnodiging hebben geaccepteerd, wordt ze gevraagd om hun GetMyInvoices-accountconfiguratie te voltooien. Afhankelijk van de factureringsmethode die u in stap 3 heeft gekozen, hebben uw klant (en) mogelijk alleen toegang tot bepaalde functies van GetMyInvoices.

Heeft u vragen over de facturering van klanten? Neem contact op met ons klantenserviceteam via de chatknop op uw GetMyInvoices-dashboard of door hier een supportticket aan te maken.