Start GetMyInvoices API Biedt GetMyInvoices een RESTful API?

Biedt GetMyInvoices een RESTful API?

GetMyInvoices biedt een gratis te gebruiken Accounts API waarmee u rechtstreeks vanuit uw GetMyInvoices-account toegang heeft tot factuurinformatie op uw systemen van derden. Naast de gratis Accounts API hebben we ook een RESTful API waarmee u geautomatiseerde factuurdownload kunt integreren in uw eigen online portaal of platform. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de GetMyInvoices RESTful API, neem dan contact met ons op door hier te klikken.