Start Account instellingen Gebruikersrollen

Gebruikersrollen

Wanneer u een gebruiker uitnodigt of toevoegt, kunt u individueel bepalen welke toegang de toegevoegde gebruiker moet hebben tot de functies en instellingen in de account. Lees hier hoe u andere gebruikers kunt uitnodigen of toevoegen.

U kunt de volgende gebruikersrollen toewijzen aan andere gebruikers:

Standaard gebruiker → Zulke gebruikers kunnen facturen uploaden, bedrijven bewerken en rapporten controleren.

Beheerder → Kan alles doen wat een standaardgebruiker kan doen, plus het bewerken van accountinstellingen en gebruikersbeheer.

Alleen uploaden → Kan alleen zijn kwitanties en facturen uploaden. Hij kan geen andere facturen zien.

Alleen uploaden en updaten → Kan alleen zijn kwitanties en facturen uploaden. Kan zijn bonnen en facturen bijwerken. Hij kan geen andere facturen zien.

Alleen-lezen gebruiker → Alleen-lezen gebruikers kunnen facturen alleen inzien en downloaden, bedrijven en kunnen de synchronisatie status controleren.

Alleen workflows De gebruiker heeft alleen toegang tot de workflow waarvoor hij is toegewezen. Ze hebben geen toegang tot andere documenten of instellingen.