Start Workflows Hoe maak ik een goedkeuringsproces?

Hoe maak ik een goedkeuringsproces?

Stap 1: Klik in het hoofdmenu op “workflows” en dan op “Documentgoedkeuring”.

Stap 2: Geeft uw workflow een naam

Stap 3: Selecteer een documenttype voor welke je een proces wilt opzetten.

Stap 4: Kies jouw workflow. Je kunt kiezen uit voorafingestelde workflows of configureer een individueel process door gebruik te maken van de export modus.

Stap 5: Wijs medewerkers aan de respectievelijke verwerkingsstappen toe.

Stap 6: Determineer de condities onder welke uw workflow moet worden toegepast op documenten en kies jouw exportdoel.

Stap 7: Klik op “Klaar”