Start E-mailaccounts Hoe koppel ik mijn Microsoft Exchange/365 account aan GetMyInvoices?

Hoe koppel ik mijn Microsoft Exchange/365 account aan GetMyInvoices?

U kunt uw Microsoft Exchange-account (ook bekend als Microsoft 365) aan uw GetMyInvoices-account koppelen nadat u de IMAP-instellingen van uw e-mail hebt geconfigureerd. Het is belangrijk dat u deze instructies eerst volgt voordat u doorgaat met de volgende koppelingsstappen.

Stap 1. Vanuit uw dashboard van GetMyInvoices navigeert u naar uw account naam, in de rechter bovenhoek, en u klikt op ‘Email-accounts’.

Stap 2:

Stap 3. Voer op de pagina ‘E-mailaccount toevoegen’ uw Microsoft Exchange-accountgegevens in en kies vervolgens de datum waarop alleen e-mails met een nieuwere datum dan de gekozen datum worden geïmporteerd. Klik op ‘Autoconfiguratie’ en vervolgens op ‘Opslaan’.

Stap 4. Kies emailfolders waarvan u documenten van wilt importeren en klik op ‘Doorgaan’.

Stap 5. U heeft de mogelijkheid om te kiezen welke specifieke soorten documenten zullen worden geïmporteerd door importlogica’s te definiëren. Kies onder ’Regel importeren’ uit drie typen importlogica en klik op ‘Opslaan’.

U heeft nu met succes uw Microsoft Exchange-account aan uw GetMyInvoices-account gekoppeld en u kunt nu beginnen met het automatiseren van documentimport tussen Microsoft Exchange en GetMyInvoices.

Heeft u problemen met het automatisch doorsturen van e-mails van uw Exchange / 365-account naar GetMyInvoices? Lees dit FAQ-artikel voor meer informatie.

Als je problemen hebt met het koppelingsproces, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door hier een supportticket aan te maken.