Start Hoe importeer ik documenten als mijn online portaal niet in de lijst staat?

Hoe importeer ik documenten als mijn online portaal niet in de lijst staat?

Als het portaal dat u wilt linken nog niet wordt ondersteund door onze automatische importfunctie, kunt u een bedrijfs- / portaal profiel voor dat online account maken, zodat u later handmatig documenten kunt importeren. Door een aangepast profiel voor uw online portaal aan te maken, kunt u ook gescande documenten importeren vanuit de GetMyInvoices mobiele app. Volg de onderstaande stappen om een aangepast bedrijfs- / portaal profiel te maken.

Stap 1. Vanuit de GetMyInvoices dashboard klikt u ‘Bedrijven & Portalen’ van het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Op de pagina ‘Bedrijven & Portalen’, klikt u het ‘plus’ icoon in de rechter bovenhoek om een portaal toe te voegen.

Stap 3. Een pop-up scherm zal u laten kiezen tussen een online portal of een aangepast/bedrijf portal. Klik de ‘radio’ knop naast de ‘Aangepast/bedrijf portal’, klik daarna op ‘Doorgaan’.

Stap 4. In het venster ‘Bedrijf/Portaal’ toevoegen kunt u een aangepast profiel aanmaken voor het portaal dat u aan uw GetMyInvoices-account wilt koppelen. Voer op het tabblad ‘Basis’ de naam van het bedrijf / de portaal in en klik op ‘Opslaan’.

Stap 5. Uw aangepaste bedrijfs- / portaal profiel is met succes aangemaakt en zal als entiteit verschijnen op de pagina ‘Bedrijven & Portalen’.

Om te beginnen met het handmatig importeren van documenten naar uw nieuw gecreëerde aangepast bedrijf/portaal, volg de stappen in dit FAQ-artikel.