Start Partnerprogramma’s van GetMyInvoices Ik wil graag pofiteren van de partnerprogramma‘s van GetMyInvoices. Hoe begin ik?

Ik wil graag pofiteren van de partnerprogramma‘s van GetMyInvoices. Hoe begin ik?

Klaar om een partnerschap met ons te starten? Lees hieronder hoe u kunt beginnen.

Belastingadviseursaccount

Wanneer u een belastingsadviseur of een accountant bent, hier is hoe u kunt aanmelden voor een aangepast GetMyInvoices account

Stap 1. Ga naar onze speciale aanmeldingspagina voor belastingadviseurs door hier te klikken. Vul alle vereiste informatie in om uw aanmeldingsproces te voltooien.

Stap 2. Zodra u zich met succes heeft aangemeld voor een GetMyInvoices-belastingadviseursaccount, laat ons dan via deze link het e-mailadres weten dat u heeft gebruikt om u aan te melden, zodat we uw proefperiode van drie maanden kunnen activeren. Aangezien bij alle nieuwe accounts een proefperiode van 14 dagen wordt geleverd, kunt u uw account gaan gebruiken terwijl wij uw proefperiode van 3 maanden activeren.

Stap 3. We sturen u een apart email bericht wanneer uw 3 maanden proef toegang is geactiveerd. Kijk uit naar de email in uw inbox of spam folders.

GetMyInvoices White-Label Platform

Om te beginnen met GetMyInvoices White-Label Platform, neem graag contact met ons op via het Contact formulier door hier te klikken of boek een virtuele afspraak met ons team door hier te klikken. Welke optie u ook kies, voel vrij om te praten met ons Sales team. Voorkeursprijzen zijn beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de factuurvereisten.

GetMyInvoices API

Wanneer u graag gebruikt wilt maken van onze RESTful API welke meer uitgebreide functies bied dan onze publieke gratis API oplossing, dan kunt u ons dit laten weten door via ons contact formulier hier. Leer meer over GetMyInvoices RESTful API door hier te klikken.

Affiliate-programma

Volg de onderstaande stappen als u deel wilt uitmaken van ons Affiliate-programma.

Stap 1. Lees de algemene voorwaarden van het GetMyInvoices Affiliate-programma, die u kunt vinden door hier te klikken.

Stap 2. Naast het akkoord gaan met de Algemene voorwaarden van het GetMyInvoices-Affiliate-programma, moet u ook akkoord gaan met de clausules in het GetMyInvoices-privacybeleid. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.

Stap 3. Als u de voorwaarden van het GetMyInvoices-Affiliateprogramma en het GetMyInvoices-privacybeleid volledig heeft begrepen en ermee akkoord gaat, klikt u hier om door te gaan met het aanmeldingsproces. Vul alle vereiste informatie in en klik op ‘Verzenden’.

Stap 4. We zullen uw ingediende informatie binnen 5 werkdagen beoordelen. Specifieke details worden door ons team in een apart e-mailbericht gestuurd na succesvolle aanmelding bij het Affiliate programma.