Start E-mailaccounts Mijn Microsoft Exchange / Outlook-account blokkeert het doorsturen van e-mail naar GetMyInvoices. Hoe kan ik dit verhelpen?

Mijn Microsoft Exchange / Outlook-account blokkeert het doorsturen van e-mail naar GetMyInvoices. Hoe kan ik dit verhelpen?

Dit scenario doet zich voor wanneer Microsoft Exchange / Outlook het automatisch doorsturen van externe e-mail blokkeert als onderdeel van de standaardfunctie voor uitgaande spambescherming. Wanneer deze functie is uitgeschakeld in uw Microsoft Exchange / Outlook-account en wordt geprobeerd e-mailberichten automatisch door te sturen naar uw centrale e-mailinbox van GetMyInvoices, ontvangt u een niet-aangekomen e-mail in uw Microsoft-inbox. Het foutbericht op de teruggestuurde e-mail ziet er als volgt uit:

550 5.7.520 Access denied, Your organization does not allow external forwarding. Please contact your administrator for further assistance. AS(7555)

Om het automatisch doorsturen van e-mail tussen uw centrale e-mailinbox van GetMyInvoices en uw Microsoft Exchange / Outlook-account mogelijk te maken, moet u eerst extern doorsturen configureren door het standaard beveiligde beleid uit te schakelen. Volg deze stappen om aan de slag te gaan.

Stap 1. Log in Microsoft Exchange / Outlook in op Office 365 Beveiligin en Compliance voor Microsoft 365 en kies Bedreigingsbeheer > Antispaminstellingen. U kunt hetzelfde doen door rechtstreeks naar de portaalpagina te gaan door hier te klikken.

Stap 2. Klik op de pijl naar beneden naast Spamfilterbeleid voor uitgaande spam ‎(altijd AAN)‎ en klik vervolgens op de knop Beleid bewerken.

Stap 3. Klik onder Spamfilterbeleid voor uitgaande spam op Automatisch doorsturen en er verschijnt een vervolgkeuzelijst. Kies Aan – doorsturen is ingeschakeld in het vervolgkeuzemenu en klik op Opslaan om de wijziging te bevestigen.

Er kunnen andere redenen zijn waarom uw centrale e-mailinbox van GetMyInvoices doorgestuurde e-mails van uw Microsoft Exchange / Outlook-account weigert, zoals, maar niet beperkt tot, filters en regels voor e-mailtransport. Als de bovenstaande stappen niet helpen, raden we u aan rechtstreeks contact op te nemen met Microsoft Outlook-ondersteuning voor verdere hulp.