Start Document Import Ik kan ik mijn document import schema aanpassen?

Ik kan ik mijn document import schema aanpassen?

Het import schema aanpassen in vijf gemakkelijke stappen.

Stap 1. Vanuit de GetMyInvoices dashboard klikt u ‘Bedrijven & Portalen’ van het menu aan de linkerzijde.

Stap 2. Klik op het email adres (initialen) van het verbonden online portaal die u wilt aanpassen.

Stap 3. Een pop-up geeft de details weer van het verbonden online portal. Om aan te passen hoe vaak u documenten wilt importeren vanuit dat portaal, klikt u op de knop onder de ‘Interval’.

Stap 4. Kies in het dialoogvenster ‘Interval wijzigen’ hoe vaak u documenten wilt importeren door het aantal dagen aan te passen. U kunt een interval kiezen tussen 3 en 100 dagen.

Stap 5. Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen te bevestigen.