Start Account instellingen Hoe verander ik het wachtwoord van mijn GetMyInvoices account?

Hoe verander ik het wachtwoord van mijn GetMyInvoices account?

Hier is hoe u uw het wachtwoord van uw GetMyInvoices kunt veranderen.

Stap 1. Navigeer vanuit uw GetMyInvoices-dashboard naar uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op ‘Accountgegevens’ in het vervolgkeuzemenu.

Stap 2. Typ onder ‘Accountgegevens’ uw nieuwe gewenste wachtwoord in, in het tekstveld ‘Nieuw wachtwoord’.

Stap 3. Voer uw gewenste wachtwoord opnieuw in in het tekstveld ‘Herhaal wachtwoord’.

Stap 4. Scroll naar beneden en klik op ‘Opslaan’ om uw wijzigingen te bevestigen. Uw oude wachtwoord wordt verwijderd en uw nieuwe wachtwoord wordt van kracht wanneer u zich de volgende keer aanmeldt.