Start Account instellingen Gekoppelde rekeningen beheren

Gekoppelde rekeningen beheren

Als u meerdere rekeningen hebt gekoppeld, kunt u deze op elk moment in uw account beheren. Hoe u uw rekeningen kunt koppelen, vindt u hier. Lees hier hoe u kunt wisselen tussen de afzonderlijke rekeningen.

1. Navigeer met de muisaanwijzer naar uw accountnaam en klik vervolgens op “Accountgegevens”.

2. Ga naar beneden naar Instellingen en klik rechtsonder op Gekoppelde accounts.

3. U kunt uw rekeningen beheren via de pictogrammen aan de rechterkant. U hebt de mogelijkheid om vanaf hier direct naar een account over te stappen of de link te verwijderen.