Start Account instellingen Ik ben het wachtwoord van mijn GetMyInvoices-account vergeten en kan niet inloggen. Hoe kan ik het resetten?

Ik ben het wachtwoord van mijn GetMyInvoices-account vergeten en kan niet inloggen. Hoe kan ik het resetten?

Het overkomt de besten van ons – als u uw wachtwoord bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is gemakkelijk om het opnieuw in te stellen en binnen de kortste keren terug te gaan naar uw GetMyInvoices-account. Hier is hoe.

Stap 1. Ga naar login.getmyinvoices.com en klik op ‘Wachtwoord Vergeten?’ naast de knop ‘Inloggen’.

Stap 2. Voer op de volgende pagina uw geregistreerde e-mailadres in en klik op Toevoegen.

Stap 3. U zou een e-mail moeten ontvangen met details over hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Het is zo simpel! Als u heeft geprobeerd om een wachtwoordreset aan te vragen maar nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door hier een ondersteuningsverzoek in te dienen of via de chatknop rechtsonder in uw GetMyInvoices-dashboard en wij zijn blij om u te helpen.