Let op: na aanschaf van het kleinere pakket wordt de licentie pas geldig nadat de huidige pakketlicentie is verlopen.
- Navigeer met de muisaanwijzer naar je accountnaam en klik vervolgens op “Afrekenen”.
- Klik op “Downgraden” voor een van de gewenste pakketten.
- Klik nogmaals op “Downgraden” om de pakketwijziging te bevestigen. Houd er rekening mee dat het nieuwe pakket pas wordt geactiveerd bij de volgende accountvernieuwing.