Start Beheer van documenten Documenten downloaden in tegel-/maandweergave

Documenten downloaden in tegel-/maandweergave

1. Klik op “Documenten” in het menu aan de linkerkant.

2. Klik dan rechtsboven op het downloadsymbool “Download documenten”.

3. Voordat je selecteert welke facturen je wilt downloaden , of dit nu alleen de “Handmatig selecteren”, “Alles downloaden ” of alleen “Eén maand downloaden” is, heb je de mogelijkheid om verdere criteria op te geven voor het downloaden van het document.

⇨ Bovendien heb je ook de mogelijkheid om afzonderlijke facturen te downloaden via het downloadicoon “Documenten downloaden”.

Bekijk ook onze voorbeeldvideo: