Start Beheer van documenten Zoeken in volledige tekstdocumenten

Zoeken in volledige tekstdocumenten

Met behulp van de full text search kun je specifiek zoeken op een bepaalde zoekterm, zoals een factuurnummer of een trefwoord.

1. Klik op “Documenten” in het menu aan de linkerkant.

2. Selecteer in het gedeelte “Zoeken” de optie “Zoeken op volledige tekst in document” via het vervolgkeuzemenu.

3. Voer nu als voorbeeld een factuurnummer in en bevestig de zoekopdracht met de Enter-toets op je toetsenbord.

4. Na bevestiging met de Enter-toets wordt het gevonden document weergegeven.